12 Jun
2013
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Webshoplageret.dk

Egy másik light-trail kisérlet.

Jeg tænkte, at jeg lige ville uddybe min artikel om Thomas’ nye partnerskab, idet det nok ikke stod så klart hvad der egentligt var grunden til at Thomas’ skiftede forretningsstrategi

Lagerhotel og meget mere

Efter en snak med Thomas blev det klart for mig hvor smart det han har gjort egentligt er. Derfor tænkte jeg også at jeg blev nød til at dele denne samtale med jer. Webshoplageret.dk er en slags partnerside til webshopejere, der giver frihed og sikkerhed. webshoplageret tilbyder at stå for alt vedrørende lager og ordrehåndtering, hvilket betyder at man, ligesom Thomas, kan få sine store leverancer leveret direkte til webshoplageret og lade dem stå for alt bøvlet omkring opmagasinering, prismærkning, ordrestyring, pakning og forsendelse.

Ny virksomhed – here we go

Du har altså nu muligheden for at oprette en virksomhed og samtidigt kun have besværet ved skulle lave hjemmesiden samt en leverandøraftale med dine leverandører. Efterfølgende kan webshoplageret overtage styringen så det eneste du skal tænke på er at optimere din hjemmeside og dermed indtjeningen. webshoplageret har en fast pris på opmagasinering, pick and pack og ordrehåndtering, mens de samtidigt har gode forsendelsesvilkår. Alt i alt en god løsning, hvis man har lysten til en virksomhed, man mangler pladsen til et lager.

Læs om de mange muligheder med webshoplageret her

So, what do you think?