15 May
2013

Vintage fund – vinglas

Loppemarked kan være et hit

Vintage er værdsat hos os og selvom man ikke kan betegne os som samler, kan man finde mange fantastiske ting på loppemarked. Og endnu mere, hvis man måske er til netop vintage stilen.

I weekenden var der loppemarked i Mølleparken i Århus, og sikke nogle sager, der kom med hjem. Det var især nogle meget gamle og ikke desto mindre meget fine vinglas, som blev bedste køb. Især fordi den nette sum af 12 vinglas blev 100,- Så kan det jo næsten ikke svare sig at lade vær.

Hvad jagter du?

Det er altså ugen tip at gå på loppemarked og finde fine vinglas. Vi ville rigtige gerne have haft en gammel vinkaraffel, men det famdt vi ikke i denne omgang. Så det vil jagte næste gang.

Går du på loppemarked? og i så fald, hvad jagter du? Har du nogle tips for vinelskere til, hvad man skal gå efter på loppemarked?

Jeg kunne også forestille mig, at man kan finde gamle vinbeholdere eller tønder, som kunne blive ret fint til indretningen. Man kan sagtens være heldig at falde over super lækre ting – både gamle som nye – på loppemarked.

 

 

So, what do you think?