Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
19 Jun
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    1 Comment

Vin til folket!

Jeg vil gerne slå et slag for, at vi alle gør lidt ekstra for at få spredt glæden ved vin ud blandt det ganske danske land. Mit slogan er vin til folket!, og min ide er simpel – alle der skriver for og følger bloggen her sørger for at anbefale to gode vine i en overkommelig prisklasse til fem venner. Vi opfordrer dem til at anbefale samme vine eller egne favoritter til fem andre venner og opfordre dem til at fortsætte med at opfordre vinen til endnu fem venner.

Jeg ved godt, at den slags kan irritere nogle folk, og at der også er en vis risiko for, at ‘kæden brydes’, men skidt nu med, hvor langt det når ud – det er ikke noget med en konkurrence, og folk skal heller ikke bruge de sædvanlige dumme og tomme trusler, vi kender fra mail à la: “Hvis du ikke deler dette med fem af dine venner, vil du opleve et uheld inden for den kommende måned” eller tomme løfter: “Send dette budskab videre til fem venner, så vil du leve et langt og lykkeligt liv!”. Nej, teknikken skal blot være dette: reel anbefaling af et produkt, man virkeligt godt kan lide, for at sprede den viden og interesse, man selv har til omverdenen uden løfter og uden trusler.

Jeg er overbevidst om, at din omgangskreds vil være glade for din anbefaling, og prøver de vinen og får en god oplevelse ud af det, jamen hvorfor skulle de så ikke nævne det for deres omgangskreds. Vin er trods alt noget, vi stort set alle sammen forholder os til fra tid til anden – og mange har jo faktisk svært ved at vælge en vin ud, når de står i supermarkedet og skal navigere i det store udbud. Så lad os få gang i ‘Vin til folket!’ – min opfordring er, at du begynder så snart, du hart en anledning til det – for eksempel næste gang, du small talker med en kollega omkring løst og fast. Og hvorfor stoppe ved fem? Anbefal de gode vine til så mange som muligt – det fortjener både vinen og det brave godtfolk her til lands!

 

So, what do you think?