28 Feb
2013
Posted in: Tips og tricks
By    No Comments

Te, vin og en røgfri cafe

browse

Jeg elsker at tage på cafe eller bistro både efter arbejde, hvor jeg lige kan få mig en dejlig, varm kop te med et par veninder og om aftenen, hvor jeg kan få mig et lækkert glas vin. Det er ægte hygge, og jeg er vild med den stemning, der er på sådan nogle steder, hvor det gode selskab kommer i fokus. Derfor er jeg også vild med et røgfrit miljø – og det er jo efterhånden en selvfølge på rigtigt mange steder.

Der er bare det lille problem ved det, at jeg er ryger og gerne vil have en smøg indimellem. Selvom jeg værdsætter det gode indeklima, har jeg stadig ikke lyst til at stå udenfor i kulden for at ryge, både fordi det er surt at fryse og fordi det er ærgerligt at skulle gå fra selskabet hele tiden. Nu har jeg fundet en super god løsning, som jeg faktisk ikke helt kan forstå, at jeg ikke havde tænkt på noget før. Og nu bliver det (måske) avanceret, så hold fast på hat og briller 😉

Jeg har købt mig en såkaldt elektronisk cigaret på www.esmog.dk. Det er, som du nok har regnet ud, ikke en helt almindelig sag, der kører på tobak og med starthjælp fra en lighter. Nej, det her er en cigaret, der kører på el (derfor hedder den også el cigaret) og den kan bruges igen og igen, for du ryger den ikke som en almindelig smøg, du damper den (og det forsvinder den ikke af). Det kan godt være det hele lyder lidt mærkeligt, men det er sindsygt smart, fordi den damp, du ind- og udånder i stedet for røg, når du damper, stiller dit behov for nikotin uden at generere folk omkring dig. Det betyder, at du kan ryge indendørs – på cafe, bistro og alle andre steder – uden at bekymre dig om rygelovgivning og uden at generere andre mennesker.

Jeg er personligt blevet super glad for min el cigaret, som jeg altid har med mig, når jeg skal ud at hygge med vennerne og gerne vil have mulighed for at blive ved bordet hele aftenen. De synes alle sammen, det er ret sjovt med den her cigaretlignende tingest, jeg har med, som slet ikke er en cigaret. Og lige til at slutte af på – det er meget billigere at dampe end at ryge, så lad være med at være bange for at prøve noget nyt!

 

 

 

 

So, what do you think?