9 Mar
2013

Te med ginseng – anbefaling

Anbefaling til te-elskeren

Her ryger straks en anbefaling til Jer, der sætter pris på en smagfuld te med egenskaber, der styrker og vitaliserer en række af kroppen funktioner.

Det gælder en lækker ‘Grøn Ginseng The’ som jeg netop har fået øjnene op for. Den kan købes her. Teen er frisk med den krydrede sag af ginseng som tog min forkølelse i opløbet. Helt fantastisk. Det er da også af denne grund, at ginseng ofte er brugt i krydderier og naturmedicin.

Ginseng Te effekt

Jeg følte med det samme teens styrkende virkning på kroppen og af denne grund er denne blevet min nye favorit te. Jeg var småforkølet, inden jeg købte teen og drak et par kopper dagligt i to dage og så var der faktisk ikke noget. Jeg plejer ikke at kunne få bugt med forkølelse inden den bryder ud, men takket være ginseng (er jeg overbevist om) slap jeg denne gang.

Jeg er spændt på at prøve det af næste gang også for at se, om det virkelig er teen. Og hvem ved, måske slipper jeg helt nu, når jeg daglig indtager te med ginseng.  Prøv selv

So, what do you think?