Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
29 Aug
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Tag til Østrig på ski- og vintur!

Pegasusvin arrangerer en skiferie i Østrig, der vil være for alle, der gerne vil kombinere godt skiløb med masser af vin af højeste kvalitet. Vi har arrangeret, at turen går til Kirchberg i Kitzbühel, hvor både gode skiforhold og rigtig god vin er at finde i rigelige mængder. Her står der blandt andet Pinot Noir og Pinot Blanc på menukortet – heriblandt en god Riesling, som jeg personligt ikke vil gå glip af, år chancen byder sig.

Vi arrangerer valgfrit hotelophold og pistekort til alle, der ikke har et ønske om selv at stå for den slags. Skriv til mig, hvis du gerne vil med på bookinglisten – så sørger jeg for at du får et værelse til dig og eventuelle familiemedlemmer/venner, der er inviteret med. Prisen er endnu ikke fastlagt, men jeg skriver ud til alle tilmeldte, så snart fristen er nået – den hedder i øvrigt 1. oktober, så der er lidt tid endnu at overveje det fabelagtige tilbud i.

Marie arrangerer vinsmagningen, som betales særskilt, men som selvfølgelig også kræver tilmelding inden d. 1. oktober. Skriv direkte til hende (og ikke til mig), hvis du gerne vil deltage i vinsmagningen eller høre mere om, præcis hvad hun planlægger.

Jeg glæder mig til at se en masse af jer!

So, what do you think?