Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
28 Feb
2013
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Skjulte skatte på mormors loft

Ægte hverdagsluksus handler ikke kun om nye, flotte ting og sager, du køber og glæder dig over at kunne bruge, det handler i lige så høj grad, om alle de ting du kunne værdsætte, men som du eller andre omkring dig har glemt alt om. Det fandt jeg virkeligt ud af den anden dag, hvor jeg var på besøg hos min mormor, der gerne ville have mig til at hjælpe med at sætte et par gamle spisebordsstole op på loftet.

Det er ikke lige hver dag, hun tager et kig på de mange ting, hun har gemt væk deroppe, og det er faktisk ikke småting, man kan finde på sin mormors loft, hvis man tager sig lidt tid til at kigge sig omkring. Jeg fandt for eksempel nogle fantastisk fine tedåser med guldrand og blomstermønster, som pryder mit køkkenbord nu. De er ikke bare fine, de minder mig også om den stemning, der altid har været og stadig er hos min mormor – så der er skjulte skatte at finde, hvis man bare leder efter dem.

 

browse-1

So, what do you think?