Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
6 Sep
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Servér din vin på et utraditionelt betonbord

Skab en stemning med uventede omgivelser. Det hele behøver ikke altid være så kedeligt, og især inden for vinelskernes verden, kan der af og til gå lidt for meget konservatisme i tingene. Det hele skal ligne en klub for ældre, rige herrer og damer fra en svunden tid. Det er der ikke noget i vejen med som sådan, men forandring fryder! Og det gælder ikke bare, når man kaster sig ud i at prøvesmage nye typer af vin, det gælder bestemt også, når man eksperimenterer med at skabe en samlet oplevelse ud over det sædvanlige.

Det her betonbord er et godt bud på en fantastisk start på det projekt. Det er fra det danske designerpar Reflect/Team der laver nogle ret geniale og anderledes møbler. Beton er jo ikke umiddelbart et materiale, man forbinder med borde, stole og møbler til stuen generelt, men det kan det blive med betonbordet, der satte gang i mine tanker og det her indlæg. Jeg kom nemlig til at tænke på, hvor flot det ville være at servere et godt glas rødvin på en rå betonflade – og lade det forfinede møde det “grove”.

Forestil dig, at der i stedet for de to vandflasker står to smukke vinglas på det enkle betonbord. Det giver virkelig en anden effekt at præsentere sin vin på den måde – og jeg er sikker på at det vil sætte gang i snakken om hele oplevelsen med vinen og hvordan omgivelserne også er en del af den… Det skal selvfølgelig ikke være sådan at man styrter ud og køber en masse utraditionelle møbler, bare fordi man er træt af sin vin, men det er I nok med på. Det handler om at lade tingene gå op i en højere enhed – og at være bevidst om alle de muligheder, der findes for at nyde en unik vinoplevelse.

 

So, what do you think?