Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
29 Feb
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Nye og flotte gardiner

Det kan være en rigtig god ide at få nye gardiner i vinduerne der har et moderne look over sig, da det gør hele hjemmet endnu mere lækkert. Især foldegardiner har vist sig at give dette indtryk, og så er de samtidig meget praktiske, da man selv kan bestemme hvor langt nede de skal hænge.

Nye og flotte gardinerSamtidig er der også mulighed for at vælg af forskellige farver og mønstre og om gardinet skal være meget transparent eller ej. Dette betyder hvor gennemsigtigt foldegardinet er og altså hvor meget lys der kommer ind igennem det. Mange vil gerne have et gardin der lukker af for solen, men hvis man bare nøjes med at dæmpe den, kan man få en hyggelig belysning i stuen.

Der findes en hel del forskellige prisklasser for foldegardiner og de billigste får du i de store butikker som JYSK og Bilka. Her er det muligt at få gardiner i bestemte mål helt ned til 29,95 kroner stykket. Dette er en god løsning, hvis du blot vil have noget midlertidigt i en lejlighed du ikke ser dig selv bo i, i mange år.

Ønsker du derimod at anskaffe dig et par foldegardiner som ser utroligt flotte ud og som kan hænge i mange år, så bør du kigge mod specialister som Gardinshoppen og Jemtex. Her kan du vælge imellem et kæmpe udvalg af muligheder hvorefter du får syet dine gardiner til at passe perfekt til dine vinduer.

Priserne er så også mange gange dyrere, nemlig mellem 750 og 1000 kroner for et enkelt gardin, så det er med at vælge de rette i første omgang. Er du lidt fingerfærdig kan du også købe materialer ind til halvdelen af prisen og så sy gardinet selv.

Personligt ville jeg nok altid vælge at få en fagmand til at hjælpe med selve installationen. Der er tale om realtivt dyre gardiner uanset hvordan man vender og drejer det og det ville være en forfærdelig skam, hvis man kom til at ødelægge noget så de penge man allerede havde brugt, var spildt. Naturligvis kan det sagtens gå godt når man gør det selv, men en fagmand har en forsikring hvis det går galt. Det har private ikke.

So, what do you think?