22 Apr
2013
Posted in: Tips og tricks
By    No Comments

Når cigaretten smager godt

Rygning er stor belastning og det både lugter og smager ret grimt. Alligevel er det en vanedannende aktivitet, der er meget svær at komme af med og som mange døjer med. Derfor hitter e cigaretterne også kaldet e cigg. Man kan få både e cigg med nikotin og e cigg uden nikotin på hjemmesiden http://eciggshop.se

Cigaretter med god smag

På e cigg markedet findes der et utal af smagsvarianter, som eCiggshop.se kalder e juice. E juice varierer både med hensyn til smag, styrke og størrelse, og der findes derfor helt sikkert også en e juice for dig.

Som ex ryger, synes jeg det er fantastisk at man kan tilpasse styrken ens ønske, så man kan måde nedtrappe og stoppe helt. Netop af denne grund er e cigg en perfekt erstatning, der kan ‘ryges’ særskilt eller i kombination med rigtige cigaretter.

 

E cigg med nikotin eller uden

E cigg fås både uden nikotin og som e cigg med nikotin. Her er der altså frit slag mht. om du ønsker uden eller med nikotin og herved bliver det pludseligt knapt så usundt at ryge.

E cigg med nikotin kan man ryge som supplering til almindelig cigaretter eller som nedtrapning ved hjælp af en nedskåret nikotin mængde.

 

Hvad synes I om e cigg og e juice? Og skal man ‘ryge’ e cigg med nikotin eller uden?

So, what do you think?