12 May
2013

Muleposer vs. plastposer i vinregí

Muleposer hos vinhandleren

Jeg har før skrevet om det, at få vinoplevelsen med muleposer, fordi man gennem muleposer får oplevelsen med hjem. Købsoplevelsen, når det gælder vin, stopper ikke ved betalingen, og det er netop af denne grund, at det for en vinforhandler er vigtigt, at vinen bliver pakket ordenligt ind og at man få indpakningen med hjem i en flot pose og her er muleposer den optimale løsning. Det er en fejl at tro, at det stopper ved betalingen og heldigvis er det da også kun de færreste gange, vi har oplevet, at en vinhandler ikke var klar over, at det også er oplevelsen han sælger.

I sidste uge havde vi dog denne oplevelse, hvor vi fik vores vin i plastposer. Dette er kun i orden, hvis man køber vin i supermarkedet, men hos en specialiseret vinhandler bør muleposer være løsningen og benyttes til salget for at skabe tilfredshed hos os som kunder.

Plastposer fungerer ikke til vin

Længere er den ikke. Plastposer benyttes i supermarkedet og bruges til affald og derfor ønsker man ikke at associere sin nyindkøbte vin med disse.

Plastposer er billige, og derfor er det ikke optimalt, når man køber fin og lækker vin. Her forventer man lidt ekstra, hvilket er grundet til, at vi her bruger plads på at skrive om, hvorfor vinhandlere bør bruge muleposer istedet for plastposer.

Hvad synes I om brugen af plastposer hos en specialiseret vinhandler? Og er I enige i, at muleposer giver en ekstra oplevelse i vinkøbet?

 

So, what do you think?