12 Jun
2013

Muleposer og vin

Muleposer og dens egenskaber

Grunden til, at jeg netop er stor fan af muleposer, skyldes de styrkende egenskaber, der i høj grad beskytter vinen. For vinhandleren kan det også skabe værdi, da man i høj grad benytter muleposer efterfølgende, når man handler ind i supermarkedet.

I det mindste bør poserne være lidt mere kvalitetspræget og altså ikke bestå af plastik. Jeg begriber ikke, at der overhovedet er vinforhandlere, der benytter plastposer.

Muleposer er flotte, de er slidstærke og tjener flere formål. Man vil fungere som en slags ambassadør for vinhandleren, når posen benyttes til andre formål, hvilket er gratis reklame. Hvorfor ikke tage dette middel i brug?

 

Hjælp til vinhandleren – køb af poser

Efter sidste sørgelige oplevelse hos en vinforhandler, foretog jeg min egen lille research for min egen skyld for at finde ud af om køb af poser virkelig kan være så dyrt. I denne jagt på ordenlige poser fandt jeg flere forskellige poseforhandlere af poser i både kvalitet og til en god pris. Så hvorfor ikke bruge muligheden for at give tippet videre.

Man kan google muleposer eller poser og resultatsiden vil bugne med mulige leverandører.

En af de leverandører jeg fandt interessant i forhold til kvalitet og pris var Promotionbag. Du kan finde muleposer hos Promotionbag.dk her

Hvad synes du om Promotionbag? Og har du andre forslag i ærmet?

So, what do you think?