Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
18 Feb
2013
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Min nye passion for the

1412710_heap_of_black_tea_leavesJeg har egentlig aldrig rigtig været den store the-drikker, men efter jeg er startet på mit nye arbejde, har jeg virkelig fået smag for the. Mine kolleger drikker alle sammen the og de har en masse forskellige smagsvarianter, som man ikke er vant til at få. Det er ikke bare de almindelige the-breve, vi bruger til at lave theen. Vi har derimod rigtig the, som vi putter i små the-sier, så man hurtigt kan lave et kop ad gangen.

 

Det startede med, at de snakkede rigtig godt om en bestemt the, der var lidt juleagtig i smagen med både kanel og appelsinskaller. Den måtte jeg jo så prøve og efter at have smagt den må jeg indrømme, at jeg var overbevist. Det var ikke bare en almindelig julethe, men en smagsoplevelse der virkelig bragte mig et helt andet sted hen.

 

Efter den første gode oplevelse med the, måtte jeg også afprøve andre smagsvarianter. Derfor prøvede jeg en variant med lakridsrod og urter, som jeg virkelig blev forelsket i. Det er nu blevet min yndlingsthe og jeg drikker den hver dag. Det er blevet en helt vane at drikke the hver dag og jeg kan næsten ikke undvære det. Vi har næsten lige bestilt nyt the igen, som ankommer om et par dage. Jeg har bestilt en chai-the, som jeg ser rigtig meget frem til at smage. Så hvis du endnu ikke er den store the-drikker, så kan jeg varmt anbefale dig at købe noget godt the og begynde at udforske theens univers.

So, what do you think?