17 May
2013

Med Fjällräven på tur – Vinsmagning

På loftet efter den originale Fjällräven

Her på siden handler det ofte om vin, og det skal det også gøre i dag – til dels. I dag skal det nemlig også handle om gode gamle Fjällräven. Vi rejser nemlig til Italien i næste uge, hvor vi selvfølgelig skal på vinsmagning. Vinsmagningen vil foregår ved at vi går fra vingård til vingård, hvilket er ret fantastisk. Det kræver selvfølgelig også den rette oppakning, og det er her gode gamle Fjällräven kommer ind i billedet.

I vores Fjällräven vil vi pakke vand, notesblok og pen (til vinnotater) samt Didriksons regntøj (mad ved jo aldrig). Middag er inkluderet, men man kan godt blive tørstig af alt den vandring og vin. Vi har manglet Didriksons på mange ture og vil hellere have Fjällräven pakket med netop Didriksons denne gang. Så er vi forberedte.

Derfor har vi nu været på loftet efter Fjällräven. Vores Didriksons regnsæt var ikke pakket langt væk grundet det meget våde danske forår.

Tør med Didriksons

Vi håber selvfølgelig ikke, at kære Didriksons kommer i brug, men da regntøj ikke er det, der fylder mest i Fjällräven eller kufferten, har vi valgt at tage det med for at være på den sikre side. Vi skal trods alt vandre en del i bjergene, hvor det ofte godt kan give lidt små byer.

Er der nogle af Jer læsere, der har været på Toscana vinsmagning? Hvad pakkede i Fjällräven med?

So, what do you think?