21 Jul
2013
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Livets små glæder

Livets små glæder

Når man godt kan lide de gode sider at livet, så begynder man at udforske hvert eneste element, da man altid ønsker at opleve, spise eller få det bedste. Dette var f.eks. begrundelsen til at jeg, i samarbejde med nogle bekendte, købte en vingård i Frankrig, med det formål at producere den bedste vin, udfra de kriterier som jeg selv satte.

Dette var starten til min eventyr omkring at kunne lave altid selv, hvor dette først blev benyttet i køkkenet med en masse forskellige madretter fra det Italienske såvel som det Franske køkken.

images

I nyere tid har jeg kastet mig over livets hele søde glæder, nemlig hjemmelavet slik. Jeg spiser ikke ofte slik, men jeg elsker alligevel i ny og næ et godt stykke chokolade eller vingummi. Jeg har siden barnsben været meget glad for vingummier, men altid tænkt at der var et eller andet, som sagtens kunne gøres bedre. Dette blev så indgangen til mit eventyr med hjemmelavet vingummi. Jeg har nu brugt en del tid på at finde på den perfekte opskrift på hjemmelavet vingummi, men har endnu ikke kunne skabe den perfekte opskrift. Men skulle i have interesse, så kan jeg anbefale at prøve følgende: http://vinterfryd.dk/hjemmelavet-vingummi/

Så snart min egen opskrift er kommer i hus, så skal den nok blive tilgængelig her på bloggen.

So, what do you think?