Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
21 Mar
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Lækre fotostater til hjemmet

Smarte fotostater er en sjældent gave. Trods det tilbyder Illux de mest moderne og fancy fotostater der matcher hjemmet på en naturlig måde. Overvejer man derfor vægudsmykning, bør fotostater være med i overvejelserne. Det bedste blæk, de bedste materialer, de bedste lærreder og de bedste rammer er ingredienserne for at skabe de perfekte fotostater.

Det kan enten udarbejdes ud fra egne idéer og ønsker, så du er med i hele processen. Vi vil ikke give dig noget før du er 110 % tilfreds med det. Det er naturligvis klar til ophæng og kræver ikke specielle redskaber.

Du kan også vælge mellem de mange flotte og moderne fotostater, som er skabt af spænende designere i landet. Du er selvfølgelig igen med i hele udviklingsprocessen. Tjek hjemmesiden for mere information og se også mere til wallstickers og foto på lærred løsninger!

So, what do you think?