Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
10 Oct
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Lad dig forføre af luksuriøs silke

Alle, der følger pegasusvin, har nok hang til lidt luksus i hverdagen. Det er jo derfor vi elsker at forsøde livet med de lækreste vinoplevelser. Luksus er desuden forbundet med kvalitet, som ligeledes er meget højt værdsat her hos pegasusvin.

Skal der endnu mere luksus og kvalitet ind i hverdagen er silke et forførerisk, skønt produkt, som jeg vil anbefale mere af i et bestemt rum: soveværelset. Det silkesengetøj, jeg selv har, udstråler for mig en fantastisk personlighed og noget, der måske nok ikke endnu er specielt dansk, men som på alle måder passer til den, jeg ellers er. Jeg nyder at omgive mig med ting, der vækker mine sanser – og det gør mine silkedyner virkeligt meget bedre end en almindelig gråhvid bomuldsdyne, der hurtigt bliver fnulret og som samler en hær af husstøvsmider. Silkesengetøjet smyger sig blødt og lækkert om kroppen, og det giver mig den samme fornemmelse af at være helt utroligt priviligeret og lykkelig, som en rigtig god vin kan give.

Jeg tror ikke, der kan være nogen tvivl, om at jeg vil anbefale alle jer vinelskere at bruge den sanselighed og næse for kvalitet, som I har udviklet gennem jeres kærlighed til vinen, til at indføre andre momenter af hverdagsluksus i livet.

So, what do you think?