Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
18 Feb
2013
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Kobberbryllup med diverse vine

1381722_wedding_ringsFor et stykke tid siden var min kone og jeg til nogle af vores gode venners kobberbryllup. Det var en fest, vi havde set frem til i lang tid, da det ikke er så ofte, vi mødes med dette vennepar. De bor et godt stykke fra os, så vi havde besluttet os for at overnatte hos dem, så vi kunne nyde både mad og vin uden at skulle tænke over, hvem der skulle køre hjem. Lørdag formiddag kørte vi afsted på den 3 timers lange køretur med forventninger om en rigtig god aften. Vi vidste, at vores venner havde planlagt festen ned til mindste detalje og at specielt vinene var valgt med stort omhu. Derfor var vi også sikre på, at det ville blive en rigtig god aften med udsøgte smagsoplevelser.

 

Efter den lange køretur ankom vi til vores venners hjem og det var rart at få strækket benene igen. Vi læssede vores bagage af og kørte sammen med Jesper og Birgitte ud til festen. Vi startede ud med at få en velkomstdrink, der smagte både friskt og sødt med en snært af hyldeblomst. Til forretten blev der serveret en fisketallerken, hvor vi fik vi en god Chardonnay til. Derefter var det tid til hovedretten, som stod på kalvefilet ledsaget af en klassisk Cabernet Sauvignon, som var god tør og rund i smagen. Til sidst var det tid til desserten, som bestod af islagkage. Dertil fik vi serveret en dejlig sød Moscato d´Asti, som satte prikken over iét. Mærkerne på vinene fik jeg desværre ikke fat i, idet de blev serveret i glaskarafler. Men næste gang jeg snakker med Birgitte, vil jeg helt sikkert spørge.

 

Efter maden faldt jeg i snak med nogle andre af Jesper og Birgittes venner. Jeg havde godt set, at de sad og røg indenfor på en e-cigaret. Jeg spurgte derfor næremere ind til, hvordan det var at dampe på en el-cigaret frem for på en almindelig. Gitte og Henning, som de hed var utrolig glade for, at de var skiftet til damp både på grund af alle sundhedsmæssige årsager, men også de praktiske. Derfor vil jeg give denne anbefaling videre med håbet om at inspirere flere til at prøve dampens verden.

So, what do you think?