28 May
2013

Køb te online

Hvor køber du te?

Der er enormt mange muligheder for at købe te, og man må derfor prøve sig lidt frem til sine favoritter. Man kan selvfølgelig høre sig lidt omkring i sit netværk, så man hurtigere kan finde frem til de gode teshops.

En anbefaling må lige ryge afsted til A. C. Perch’s Thehandel i København, som har 177 års erfaring i branchen, og derudover også er kongelig hofleverandør. Der findes te i hundredevis af smagsvarianter, man kan tilmed få lov til at lave sit eget mix og få blandingen leveret lige til døren.

Gå til Perchs hjemmeside her – KLIK HER

 

Testue/Tea room hos Perchs

Perchs har en testue, hvor der tilbydes 150 forskellige slags teer. Herigennem har man mulighed for at finde frem til sine favoritter, som selvfølgeligt står i flertal. Derudover findes der i menukortet sandwiches, sødt og andre lækkerier. I testuen har man mulighed for at opleve en sammensmeltning af den asiatiske og britiske tekultur.

Vi har kun hørt godt om stuen/cafeen, men prøv selv. Det er vist en god idé at bestille bord. Bestillingere kan gøre på tlf. 3315 3577.

 

Har vi nogen læsere, der kender til Perchs? og måske har erfaringer fra testuen som de ønsker at dele med de andre læsere?

So, what do you think?