Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
5 May
2013
Posted in: Blandet nyheder
By    2 Comments

Kanalsejlads med klubben

Kanalsejlads i England, anyone?!

Vi er blevet gjort opmærksom på en lidt anderledes form for ferie, som vi tror vil falde i Jeres smag – nemlig kanalsejlads. Vi tror på, at det er lige så fedt som det lyder.

Kanalsejlads op af de smukke floder i England igennem smukke landskaber med historie huse og slotte, stenbroer osv. Vi er overbevist om, at kanalsejlads er sagen.

Kanalsejladsens destination

Vi tror på, at det vil være fedt at tage tilbage til landet, der er kendt for deres kanalsejlads og som brugte kanalsejlads som transportmiddel i det gamle England. Måske man ligefrem vil få et flashback tilbage i tiden?!

Man kan på Seatravel.dk – se her – finde mulighederne for kanalsejlads. Disse muligheder tæller Midtengland, Norfolk Broads og Themsen, som alle lyder og ser utroligt spændende ud.

Erfaringer søges

Er der nogen af Jer, der har erfaringer med et af områderne og kan give nogle tips videre? Umiddelbart synes vi her i klubben godt om kanalsejlads i Themsen, men vi er åbne for forslag og ønsker herfra at lave en kanalsejlads tur til pågældende destination

Hvis I harandre råd eller forslag tages dette også imod med kyshånd. Vi er ret keen på at prøve det her kanalsejlads af, fordi man er tæt sammen og oplever landet på en helt anden måde. Vi håber på godt vejr – den engelske sommer er jo nok ret lig den danske.

 

Hvad siger I? Kanalsejlads i uge 30?

So, what do you think?