24 May
2013

Iste af grøn te

Grøn te i varmen

Nu har vi efterhånden haft flere varme dage, hvilket selvfølgelig hæver behovet for væske, men dette indtag kan lige så godt bestå af te som vand. Mange har store problemer med at få væskebalancen til at balancere, og det er her grøn te kommer ind i billedet.

I stedet for at kløjs i vand, så drik grøn te i varmen i nedkølet udgave vel og mærket. Grøn te er mild i smagen i forhold til de andre slags te og egner sig derfor super godt som iste.

Lav din egen iste

Der er ikke noget lettere og mere lækkert end en god hjemmelavet iste. Bryg noget af din yndlings te – som tidligere nævnt er grøn te specielt god som iste – lad den stå lidt inden den kommes på køl og du har så den lækreste iste.

Find evt. en grøn te med frugtsmag og tilføj gerne frugtstykker for lidt ekstra og frisk smag. I min omgangskreds har mange svært ved at drikke vand i varmen, fordi der mangler smag, hvilket gør nedkølet te til et fortrukket valg.

Hav din nedkølet te klar

Sørg for at lav en god te efter aftensmaden og sæt så den lune te på køl inden du går i seng så du har en lækker kold iste at nyde i solens stråler den efterfølgende dag.

Jeg bruger gerne lemon grøn te eller grøn te med fersken, men det er kun fantasien der sætter grænser. Og man kan jo prøve sig frem med de andre slags te.

So, what do you think?