23 Dec
2014

Inviter veninderne på hjemme-café-tur

inviter-veninderne-paa-hjemme-cafeturJeg har en gruppe af søde veninder, som jeg ser et par gange om året. Det er ofte ca. 2 gange om måneden. Vi får fortalt om hvordan det går med hverdagen, livet, kæresten, skolen osv. Forleden dag fik jeg en leverance af david rio pulver, som jeg havde bestilt online dagen før – og det var dette jeg skulle præsentere for veninderne. Det var blevet min tur til, at hoste vores ’hjemme-café-tur’…

Jeg havde bagt en masse boller, varmet kakao til dem der måske ikke var så meget til chai latte og selvfølgelig fundet en masse slik frem. Vi elsker slik i vores venindegruppe!

Pigerne kom en efter en og vi fik virkelig hygget i gennem. 5 ud af 7 veninder var vilde med mit nyeste påfund; chai latte – og de 2 sidste var nu mest til kakao. Jeg har dem dog mistænkt for kun at vælge kakaoen fordi, at der var flødeskum… Hvem ved J

 

Louise fortalte at hende og kæresten skulle flytte sammen, Charlotte om den nye flirt hun havde fundet online osv. osv. Der var mange røverhistorier – også en del, som vi virkelig fik smilt og grinet af!

 

Camilla spurgte tilmed til sidst på aftenen hvor jeg havde ’tryllestøvet’ fra. Altså min ’tryllestøv’, som hun havde kaldt chai latten i løbet af aftenen. Jeg noterede navnet på hjemmesiden til hende på et stykke afrevet papir; www.david-rio.dk. Der gik ikke mange timer før, at hun sendte et billede af sin ordrebekræftelse derfra – hvor morsomt!

 

Dette var blot en lille indlæg om; at man SAGTENS kan holde en hjemme-café-tur for pigerne – spare lidt penge – og hygge sig mindst lige så meget, som hvis man havde brugt en formue på caféen. Go’ weekend!

So, what do you think?