Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
27 Sep
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Ingen bekymringer når der drikkes vin

Så er der ikke længe til vinter tiden rammer Danmark, hvor natten frosten sætter ind, kulden kommer og sneen begynder at falde. Dette betyder selvfølgelig at det glatte fører kommer, derfor kommer der en opfordring til bloggens læsere om at huske at få vinterdæk i god tid, således det ikke ender som med Lars, som også skriver her på bloggen, som sidste vinter måtte sande at dette er meget vigtigt. Endvidere var Lars så uheldig at han ved uheldet mistede 6 ny indkøbte vine, som skulle til bloggens kommende julefrokost.

Der er ofte mange som spørge hvornår man skal have vinterdæk på – der er selvfølgelig mange forskellige tommelfingers regler, dog skal det siges at det faktisk ikke kan ske for tidligt. En af disse mere anvendelige tommelfingers regler siger at man skal have vinterdæk på når gennemsnitstemperaturen kommer under 7 grader. Men, huske at bestille tid i for vegn, da du ellers kommer til at vente endnu længere, hvilket ofte er det problematik som fører til uheld.

Få dine vinterdæk i ordentlig tid, og nyd dine vine uden bekymringer, dette må være rådet fra bloggen. Følg med her, når vi i den kommende tid til snakke om de perfekte efterårs vine. Endvidere vil vi også inden julefrokosterne og juleaften, komme med flere blog indlæg omkring de bedste vine til netop disse højtider.

So, what do you think?