12 May
2013
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Halløj HAY

HAY for præsentationen

For mig er præsentationen ligeså vigtig som selve vinen. Hvis de rigtige omgivelserne ikke er tilstede mangler omfavnelsen af vinen og præsentationen er derfor ikke rigtigt. Selv er jeg meget glad for HAY, som giver et moderne og smart look som passer til en god vins udtryk.

Danske HAY laver møbler, der minder os om den danske storhedstid i 1950 og 1960’erne med et moderne touch, og det er især derfor HAY er favorit hos os. Det klassiske ‘gamle’ look kombineret med tidens tendens og farver.

En Montana reol kan gøre forskellen 

Udover HAY bruger, kan en Montana reol formå at tilføre rummet enkelthed og klasse ganske let. Den klassiske reol fra Montana passer ind i alle rum og tillader andre objekter i rummer som kan få din personlige stil frem. Vores Montana reol bruges til vores fineste vinglas som ser nydeligt ud at have stående fremme.

Ligesom HAY er Montana dansk og produceret i Danmark og finder den danske stil frem og giver dig mulighed for personlige udfoldelser.

Du kan samle din Montana reol som du vil med forskellige reolmonduler, hvilket skaber personlighed.

 

HAY og Montana

Vi går op i kvalitet, men især personlighed, hvor vin er en stor del af vores hjem. Der er en del franske og italienske objekter fra vores mange vinrejser, og netop derfor sætter vi pris på, at hjemmet er udpræget dansk med disse objekter. Hertil er både HAY og Montana og især en personlig Montana reol rigtige lækre og gode muligheder.

Du kan finde både HAY og din Montana reol på Anton Dam – gå til siden her

So, what do you think?