Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
27 Mar
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Glidecreme på rutsjebanen

For ikke så længe siden har jeg sammen med min familie på en legeplads i København. Vi havde valgt at tage en tur til hovedstaden for at nyde det gode vejr, som der ellers ikke havde været så forfærdelig meget af.

Vores datter var efterhånden ved at være så gammel, at hun godt kunne få noget ud af de forskellige turistattraktioner i København. Derfor var vi både i Rundetårn, med kanalrundfarten rundt i Københavns kanaler og på Amalienborg for at se vagtskifte. Hverken dronningen eller resten af hendes familie var hjemme, så heller ikke denne gang blev det til kaffe med kongehuset.

En tur på legepladsen

Det var alt sammen meget godt: At komme ud og sejle, at se København fra oven og at se dronningens soldater. Men dagens højdepunkt skulle være en tur på en stor legeplads. Selv om vores datter på det tidspunkt var ved at være godt brugt, fik den alligevel fuld gas på legepladsen. Der var alt, hvad et lille, legesygt pigehjerte kunne begære: gynger, karruseller, vipper, klatrestativer, rutsjebaner, legehuse og nogen jævnaldrende piger at lege med.

Glidecreme på rutsjebanen

Glidecreme??

På et tidspunkt kommer vores datter hen til os og siger, at rutsjebane ikke virker ordentligt. Først har vi lidt svært ved at forstå, hvad hun mener, for hvordan er det lige, at en rutsjebane ikke virker. Men vi gå alligevel hen for at se, hvad hun mener. Vi beder hende tage en tur ekstra, så vi kan se, hvad der sker. Og ganske rigtigt, der er slet ikke normalt glid i rutsjebanen. Da vores datter er kommet ned, kan vi også se, at hendes tøj glinser.

Få øjeblikke senere ser vi en tom tube glidecreme, som ligger lige ved siden af rutsjebanen. Så lægger vi to og to sammen og kommer til det resultat, at nogen har smurt rutsjebanen ind i glidecreme. Både min kone og jeg er meget splittede. På den ene side synes vi, at det er en ret klam handling. På den anden side er det også lidt morsomt at smøre en rutsjebane ind i glidecreme.

Vi beslutter – under højlydte protester fra vores datter – at det er tid til at tage hjem. Protesterne reduceres markant da vi fortæller, at vi tager et smut på McDonalds for at få noget mad.

 

So, what do you think?