26 Sep
2012

Flotte bæreposer til din vin

Hvis du køber din vin hos den lokale vinhandler, som jeg for eksempel ynder at gøre det, har du nok opdaget at der er stor forskel på de velkendte og ret kedelige plastikposer, du finder hos en dagligbrugs som Kvickly eller Irma og de flotte bæreposer (ofte med kreative print), du tit finder hos en passioneret vinhandler.

Det er en sand fornøjelse at få en smuk flaske vin, der er pakket ind med omhu og kommet i en passende bærepose eller plastikpos (se f.eks. dette glimerende eksempel), der lige giver den ekstra følelse af god service. Det kan godt være, at der også er den ‘skumle bagtanke’, at du som kunde nu går rundt og reklamerer for den vinhandel, du har købt vinen hos, men det har jeg nu ikke noget imod. Jeg vil meget gerne reklamere for ham og for at folk slår et smut forbi og får en vin med hjem, der virkelig vil overraske og glæde deres smagsløg.

Jeg ville faktisk ønske, at de lokale supermarkeder og dagligbrugse ville tage den her tilgang til poser og indpakning lidt mere til sig, selvom jeg godt ved, det ikke rigtigt kan betale sig eller fungere rent logistisk.

Det er altid lidt ærgreligt at købe noget lækkert og så bare proppe det ned i en kedelig plastikpose sammen med havregrynene og leverpostejen. Sådan er vilkårene nok bare for de gode produkter og deres kunder, når man vælger at handle i supermarkedet. Så lad mig opfordre alle, der ikke allerede bruger deres lokale vinhandel eller andre delikatesseforretninger – til at gøre det og til med rank ryk at reklamere for dem med deres flotte bæreposer.

 

So, what do you think?