21 Dec
2012
Posted in: Tips og tricks
By    No Comments

Ferien du bare må prøve

Her er det bedste ferie tips til vinelskere. Jeg ved ikke om i kan huske mit tidligere indlæg om bådferie til vinens hjemland? men her er en opfølgning.

Som alle vinelskere ved, er Frankrig det helt store vinland og der produceres nogle af de mest fantastiske vine her. Regioner som Alsace, Loire og Bordeaux, bare for at nævne et par stykker, producere virkelig god vin. En bådferie til Frankrig er virkelig en oplevelse, som er alle pengene værd.

Det er en eventyr rejse ind i et land med en vinkultur helt for sig. Det er en sanseoplevelse, der både inspirere lugtesansen, smagsløgene og synssansen.

Man behøver ikke være en erfaren sejler for at kunne nyde denne slags ferie. Der findes utallige muligheder for leje en båd. Et godt selvskab er seatravel.dk De tilbyder bådudlejning til en virkelig god pris og med en kaptajn. Så skal man bare læne sig tilbage og suge indtrykkene til sig.

Naturens egen vin

Det siges at den første vin der noget sinde blev produceret, blev skabt længe før menneskene fik ideen. Her kunne nedfaldne frugter ligge og gære og safterne herfra samlede sig i hulninger i sten eller træstubbe og var faktisk naturens egen vin.

Vinen stammer dog ikke fra Frankrig, men det er uden tvivl verdens førende vin land.

 

So, what do you think?