Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
23 Mar
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Endelig ordentligt tv

Endelig ordentligt tv

Min kæreste er kæmpe stor fan af at se cykling. Han elsker at se det i TVet. I øjeblikket er der cykling på TV2, han vil meget gerne se TV. Men desværre for ham, så hjemme hos mig er der ikke tv2. Så i stedet for at se TV var vi ude og gå en lang tur rundt om Damhussøen og Damhusengen. Det var en skøn tur, ud og nyde solskinnen, og få masser af frisk luft. Det er en skøn måde at gå og få vendt verden, og talt om hvad vi gerne vil og vores drømme. VI var ude og gå i flere timer. Da vi kom hjem igen til min lejlighed var der ingen strøm. Min udlejer er ved at renovere stuelejligheden.  Derfor havde han slukket for strømmen. Da vi så fik strøm igen, lavede vi mad. Vi spiste og hyggede rundt om bordet. Men vi var begge utrolig trætte af havde gået Damhussøen og Damhusengen rundt. Så vi besluttede os for at se hvad der er i tvet. Så vi tændte for fjernsynet. Fordi strømmen havde været slukket for, havde jeg mistede alle mine kanaler. Derfor måtte vi søge efter dem igen. Så da fjernsynet havde fundet alle kanalerne frem, så havde jeg pludselig fået tv2! Hurra. Min søde kæreste blev så glad, for så kan han komme til at se sin cykling igen. Jeg kan nyde mine morgner med godmorgen Danmark. Jeg elsker at se godmorgen Danmark. Det er sjovt og underholdene. Jeg er glad for at strømmen gik sig en tur. Samtidig blev mit tv signal meget bedre. Jeg har kæmpet med at der var utrolig meget sne på kanalerne. Jeg kunne næsten ikke se flere kanaler. Det var super irriterende. Jeg har prøvet flyttet på antennen, men uden held. Det blev bare ved med at være flimmer på skærmen. Men efter at strømmen gik, og vi har søgt efter kanaler igen, så er mit signal blevet 110 % bedre end det var før. Så nu kan man faktisk se en gyser, og være i stand til at se hvad der foregår på skærmen i mørket.

So, what do you think?