Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
15 Jan
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

En god ferie med Biotherm i kufferten

Sidste sommer tog familien og jeg en tur til Tyrkiet. Det vil sige min kone, min datter og mig. Målet var klar: Det skulle være en hel uge fyldt med afslapning, sol, sommer og sjov. Det var nemlig længe siden, at vi havde haft mulighed for at tage på ferie. Derfor skulle denne ferie nydes i fulde drag.

Last minute

Fordi vores mål var at have en dejlig tur sydpå, var vi ret åbne overfor, hvor vi skulle hen på ferie. Derfor havde vi valgt at lurepasse til absolut sidste øjeblik. Vi skulle ikke af sted i højsæsonen, så det turde vi godt. Stedet var mindre væsentligt, så længe de kunne tilbyde de ting, som vi efterspurgte. Ting, som bånde Tyrkiet, Spanien, Grækenland og Egypten sagtens kunne levere.

En uge før vi tog af sted tjekkede vi på nettet, hvilke muligheder der var. Der var fortsat meget at vælge mellem. Det endelige valg blev Tyrkiet, fordi kombinationen af hotel og pris var den mest fordelagtige for os. Ved at vente fik vi ”betalt” vores all-inclusive og lidt lommepenge i overskud. Det var ret godt.

Sol, sommer og sjov

Turen til Tyrkiet var dejlig begivenhedsløs. Selv om det havde været en lang rejsedag, kunne vi godt nå at smide vores kufferter på vores værelse, skylle det værste rejsestøv af os og kaste os i pølen. Selv om det er svært at tro, så var det endnu bedre end vi huskede det. Efter en times vandpjasken var det tid til at gøre sig klar til aftensmaden.

Så i bad med os (igen). Fra den forrige tur kunne vi huske, at det var en stor fordel at have fugtighedscreme med. Derfor havde vi umiddelbart inden vores afrejse tømt den lokale Matas for Biotherm.

En god ferie med Biotherm i kufferten

Resten af ugen gik faktisk ufattelig hurtigt. Men sådan er det jo, når man har det sjovt. Selv om vi tilbragte megen tid ude i solen, så var der ingen af os, som blev hverken røde eller forbrændte. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vores daglige smøring har gjort sit til, at vi kom så godt igennem. Så næste gang skal vi også have Biotherm med i kufferten.

http://www.matas.dk/biotherm

So, what do you think?