Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
7 May
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    1 Comment

Den perfekte løbetur

Det er helt naturligvis svært at planlægge den optimale løbetur, men der er dog nogle ting man kan gøre for at få mest muligt ud af alle sine løbeture. En af de bedste ting man kan gøre er, at sikre at man har det helt rigtige løbeudstyr. For netop det at have det rigtige løbeudstyr kan gøre utroligt meget, og det kan have stor indflydelse på ens resultater også.

Jeg har selv oplevet at jeg fik langt bedre resultater ved at skifte løbesko. Før jeg skiftede løbesko var jeg ret sikker på at dem jeg havde var rigtig gode, da de havde kostet mig en del. Men det viste sig ikke at være tilfældet, for de løbesko jeg brugte passede ikke helt optimalt til min løbestil, og så passede de heller ikke helt til mine fødder. Jeg var på besøg i en butik i Aarhus der hedder Løberen, (Besøg deres hjemmeside her) og her var jeg en tur på deres løbebånd, hvor de filmer en alt i mens man løber, og på den måde kan de analyserer ens løbeteknik og dermed finde de løbesko der vil passe en bedst. Efter at have været den proces igennem, blev jeg anbefalet nogle Asics løbesko, og det er dem jeg benytter mig af i dag også. De har hjulpet mig rigtig meget, da jeg førhen godt kunne få ondt i mine knæ, hvis jeg løb for meget. Men det problem er ikke længere eksisterende.

Hvis jeg skal komme med et andet godt tip, så skulle det være at få anskaffet nogle ordentlige solbriller, som er lavet til at dyrke sport eller løbe med. Det er bare alt for forstyrende at have nogle solbriller man hele tiden skal skubbe på plads eller flytte op på næsen i mens man løber. Det tager bare fokus fra en. Jeg har anskaffet mig nogle herlige Oakley solbriller til løbeturene, og dem har jeg faktisk været enormt glade for.

Det er nogle af de ting der er med til at sikre mig de mest optimale løbeturer i jagten på den perfekte løbetur.

So, what do you think?