Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
16 Aug
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Australske vine

Vi har tidligere snakket om vine fra nogle nationer som er meget præget af vine – hvor vin kulturen er en meget stor del. Nu skal vi kigge på lande, hvor vinen ikke har lige så lang en historie som eksempelvis Frankrig og Italien. I denne omgangs skal vi snakke om Australien som er et meget ukendt vin land – detter er fordi landet kun for alvor har produceret vin de sidste 60 år.

Først de seneste 60 år er vi begyndt at se kvalitetsvine fra Australien på trods af at de bruger mange forskellige druesorter. Grunden til dette store antal forskellige druesorter er at Australien ikke har sin eget druesort, og man har derfor følt sig nødsaget til at blande, for at skabe den rigtige kvalitets vin.

De første Australske vine var før i tiden produceret på europæiske opskrifter, i denne periode var det især Frankrig som Australien hentede inspiration fra.

Senere (især de sidste 60 år) har de fundet deres egen stil, og i dag kan man få nogle rigtig gode kvalitetsvine fra Australien.

Følg med på bloggen det næste stykke tid, hvor vi vil anmelde nogle af disse vine

So, what do you think?