Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/pegasusvin/wp-includes/plugin.php on line 579
16 Aug
2012
Posted in: Blandet nyheder
By    No Comments

Vin tur til Frankrig

Vi har tidligere omtalt en masse gode vine, fra rigtige mange forskellige lande. Men en af de fantastiske ting ved at smage på alverdens dejlige vine er også landet i sig selv – derfor er en del af smagen også oplevelsen af landet og landets kultur. Vi var et par stykker bagved bloggen – som efterhånden har ramt det alders niveau som vi så smukt omtaler senior – derfor syntes vi det var på tide at få oplevet nogle af de fantastiske vine i deres egne omgivelser.

Det første land vi besluttede at besøge på en rigtig vin tur var det fabelagtige Frankrig, hvor mange af vores tidligere anmeldte vine kom fra. Hele den fantastiske senior rejser blev stablet på benene af en virksomhed ved navn Mit Livs Rejser – som arrangere rejser for seniorer med fokus på fællesskab.

Vinene skulle være i fokus, og vi havde allerede inden kigget på egne samt slotte vi skulle besøge, alt dette fik Mit Livs Rejser ordnet, og de fik endda skaffet nogle gode aftaler igennem deres samarbejdspartner.

Vi har efter rejsen besluttet at vi skal på en endagstur i Danmark med samme firm inden vi skal på næste ture, simpelthen bare fordi den først tur var så god.

Her var nogle af de vine som vi fik smagt på; Château Pesquié, Launois og Mas Laval.

Læs mere om hvad vi har skrevet om franske hvidvine her

Følg med her på bloggen, når vi på næste vin tur tager til Italien. 

So, what do you think?